Skip to content
0412-760410-3 of 06-15438383 aeonfysio@gmail.com
Laten we samen werken aan gezondheid.
Onze inzet maakt het gemakkelijk.

Bent u verzekerd bij een zorgverzekeraar waarmee wij géén overeenkomst hebben, dan krijgt u de rekening zelf. Deze kunt u indienen bij uw verzekeraar; afhankelijk van uw pakket wordt de rekening (gedeeltelijk) vergoed. Wij brengen onze eigen tarieven in rekening.

Bent u verzekerd bij een zorgverzekeraar waarmee wij wél een overeenkomst hebben, dan brengen wij de tarieven in rekening die we met uw verzekeraar zijn overeengekomen. De rekening gaat rechtstreeks naar de verzekeraar.

Welke verzekering?
Wilt u goede fysiotherapeutische zorg? Zorg er dan voor dat u een goede verzekering bij de juiste verzekeraar afsluit. Er zijn veel verschillen tussen de verzekeraars en hun pakketten. De volgende vergelijkingssites geven een goed beeld: www.independer.nl, www.kiesbeter.nl of www.zorgweb.nl

Onze klanten komen bij ons

Holistische visie, intake, inspectie, testen en behandeling uitgaand van de persoon met in acht name van de richtlijnen. De behandeling kan bestaan uit diverse technieken zoals oefentherapie, manuele therapie, tractie & translatie, manuele lymfe drainage (MLD), proprioceptieve neurogene fascilitatie (PNF), Upper Limb Tension test ( ULTT),  McKenzie oefeningen rug, oscilleren, fascietechnieken. Diverse vormen van massage  zoals sportmassage, Lolimassage, Shantala massage en bindweefselmassage. Acupressuur, voetreflexologie, Yoga, dryneedling, Tuina, Tit Tartherapie, Koptherapie. Functionele oefeningen, aandacht en inzet waarbij er wordt gelet op de mogelijkheden van iedere persoon.

82%
Klantvriendelijkheid
89%
Behandelplan
92%
Snelle behandeling
96%
Tevredenheid
Neem contact met ons op.
Er is meestal wel een oplossing voor uw probleem.

Aandoeningen, klachten of problemen tijdens het uitvoeren van dagelijkse activiteiten, sport of tijdens werkzaamheden, we hebben er allemaal wel eens mee te maken. Vaak denken we dat iets vanzelf overgaat. Meestal is dat ook het geval. Als het probleem echter blijft aanhouden, dan verergeren klachten. Hoe lastiger het herstel gaat worden. Dus wacht niet te lang en neem contact op met uw therapeut of arts.

We maken gebruik van Physitrack voor het doen van oefeningen via internet.