Skip to content
0412-760410-3 of 06-15438383 aeonfysio@gmail.com
Laten we samen werken aan gezondheid.
Onze inzet maakt het gemakkelijk.

Ik ben Nicolien Klein Hofmeijer en werkzaam als algemeen fysiotherapeute sinds 2009.

Fysiotherapie is een late roeping voor mij. In 2005 heb ik de bewuste keuze gemaakt om mij fulltime  aan een fysiotherapie studie te wijden. Na een eigen onderneming en diverse commerciële functies wilde ik veel directer met mensen werken. Contact met anderen is de rode draad in mijn werkzame bestaan. Ik kan mensen fysiek  behandelen met een holistische visie, juist omdat ik zoveel verschillende dingen heb gedaan.

Die late roeping betekent ook dat ik  bij meerdere praktijken heb gewerkt.  In iedere praktijk en via cursussen heb ik diverse vaardigheden, kennis en kunde opgepikt die nu binnen Aeon Fysiotherapie tot ontplooiing komen. In 2018 ben ik gediplomeerd als acupuncturist na een opleiding bij ICZO in Antwerpen. Met de oprichting van een nieuwe praktijk Kersenboom Acupunctuur ontwikkel ik mij verder op een holistisch vlak.

 

De mogelijkheden en kansen om je op allerlei vlakken te ontwikkelen hebben mij altijd aangesproken. Daardoor heb ik waarschijnlijk wat andere ervaringen gehad dan de meeste mensen.

Leven is het meervoud van Lef (Loesje)

Onze klanten komen bij ons

Holistische visie. Intake, inspectie, testen en behandeling uitgaand van de persoon met in acht name van de richtlijnen. De behandeling kan bestaan uit diverse technieken zoals oefentherapie, manuele therapie, tractie & translatie, manuele lymfe drainage (MLD), proprioceptieve neurogene fascilitatie (PNF), Upper Limb Tension test ( ULTT),  McKenzie oefeningen rug, oscilleren, fascietechnieken. Diverse vormen van massage  zoals sportmassage, Lolimassage, Shantala massage en bindweefselmassage. Acupressuur, voetreflexologie, Yoga, dryneedling, Tuina, Tit Tartherapie, Koptherapie. Functionele oefeningen, aandacht en inzet waarbij er wordt gelet op de mogelijkheden van iedere persoon.

82%
Klantvriendelijkheid
89%
Behandelplan
92%
Snelle behandeling
96%
Tevredenheid
Neem contact met ons op.
Er is meestal wel een oplossing voor uw probleem.

Aandoeningen, klachten of problemen tijdens het uitvoeren van dagelijkse activiteiten, sport of tijdens werkzaamheden, we hebben er allemaal wel eens mee te maken. Vaak denken we dat iets vanzelf overgaat. Meestal is dat ook het geval. Als het probleem echter blijft aanhouden, dan verergeren klachten. Hoe lastiger het herstel gaat worden. Dus wacht niet te lang en neem contact op met uw therapeut of arts.

We maken gebruik van Physitrack voor het doen van oefeningen via internet.